Baby Massage

Het contact met de huid is een basis behoefte

pretty baby spa
Baby massage

Shantala Massage

Een babymassage is de ideale manier om je baby heerlijk te laten ontspannen. Het contact met de huid van de baby is een basisbehoefte en de tastzin wordt erdoor ontwikkeld. Het geeft je baby een gevoel van vertrouwen en eigenwaarde.

In onze baby spa maken we gebruik van de Shantala massage. Oorspronkelijk komt deze vorm van massage uit India. Hier maakt een liefdevolle massage een belangrijk deel uit van de dagelijkse verzorging van baby´s.

Shantala massage is een vorm van volledige lichaamsmassage die iedereen kan leren. Bovendien biedt een Shantala massage positieve effecten voor je kindje. Zo worden onrustige kindjes er meer ontspannen door. Heeft je baby last van krampjes, dan kan massage helpen om deze te verminderen.

Babymassage is geschikt voor baby´s vanaf 4 weken. 

Bij aanvang mag je je baby uitkleden op de commode. Hier vindt ook de babymassage plaats. 

Onder mijn professionele begeleiding leer je hoe je je baby op de juiste manier kunt masseren. Zelf maak ik hierbij gebruik van een pop. De massagetechnieken die ik je leer, kun je ook thuis toepassen. De duur van de massage is circa 25 minuten. Dit geldt elders alleen bij afname van een babymassage. Als je na je float sessie een massage boekt, betekent het dat de massages verdeeld worden en wij het lichaam in sessies verdelen. 

Tijdens de massage maken we gebruik van een 100% biologische massageolie. Door het gebruik van deze heerlijke massageolie komt je baby nog meer tot rust.

Onder het genot van een drankje kunt u genieten van de sessie. Na de massage kleed je je baby weer aan.

  • Tijdens een Shantala massage geef je maximaal liefdevolle aandacht aan je baby. Dit is goed voor de hechting, de band tussen jullie wordt versterkt en je kindje voelt zich er veilig en geborgen door.
  • Door de massage worden de darmpjes van je baby gestimuleerd. Hierdoor worden ongemakken als krampjes, reflux en constipatie verminderd.
  • De meeste baby´s worden na de massage rustiger waardoor ze ook beter kunnen slapen.
  • De Shantala babymassage stimuleert de doorbloeding en heeft een positief effect op de spijsvertering en de spierontwikkeling van je baby.
  • Het kan helpen bij overstrekking, onrust en obstipatie.
  • Het verbetert het immuunsysteem.
  • Het masseren zorgt ervoor dat het stofje oxytocine, ook wel het ‘knuffelhormoon’ genoemd, vrijkomt bij de baby. Dit hormoon is belangrijk bij het ontwikkelen van gevoelens van vertrouwen en verbondenheid. De aanwezigheid van dit hormoon helpt om een sterke band met je baby op te bouwen. 

Laat je baby heerlijk ontspannen in onze baby spa.

Het geeft je baby een gevoel van vertrouwen en eigenwaarde.
Pretty Baby spa logo1

Over ons

In onze unieke spa hebben ouders de gelegenheid om samen met hun baby te genieten van een heerlijk rustmoment.

Pretty Baby spa logo1

Contact

Telefoon: 06 21 61 31 33
Het best te bereiken via Whatsapp!

Wij werken alleen op afspraak. Bovenstaande tijden zijn een indicatie.
Wil je een cadeaubon ophalen? Stuur ons dan even van tevoren een Whatsapp bericht.

Winkelwagen